Råkade snubbla över Greenpeace Youtubekanal och hittade där filmen ”Genetic engineering: The world’s greatest scam?” (finns i HD). Det är sådana här filer som gör mig extra stolt över att Greenpeace finns med i min lista med månatliga autogirobetalningar till världsförbättrande organisationer. Jag har fullt förtroende för er Greenpeace, tack för allt ni gör!

Jag har inget förtroende för Monsanto, och liknande. Försöker välja med omsorg när jag handlar min mat på Nibble Trädgård och Konsum i Järna.

Jag är orolig över utvecklingen kring GMO-frågan. Att det händer så mycket utan att vi märker det. Och utan att vi diskuterar det särskilt mycket.

Snart är det dags för GMO-konferens igen på Kulturhuset i Ytterjärna. Man kan nu anmäla sig till konferensen ”Har vi framtidens frö i våra händer?” den 27 november. Jag var på den förra GMO-konferensen och kan rekommendera alla, detta är en viktig och spännande framtidsfråga.

Lämna ett svar