Emanuel Hallklint

Den här sidan/bloggen är en grej jag tänkt på längre men inte hunnit styra upp tidigare. En egen lekplats och samlingsplats för min nätnärvaro. Förutom mina microbloggar på Twitter, Bloggy, Jaiku och många andra sociala tjänster så skapade jag för en tid sedan en blogg på Tumblr som fick adressen blogg.hallklint.com, en tjänst jag gillade men som inte riktigt täckte hela behovet. Den bloggen får bli ett ställe där jag samlar lite smått och gott som citat och annat. Men nu har jag fixat en egen WordPressblogg och nu känner jag mig hemma, hemma i detta fantastiska bloggverktyg med så många fantastiska tillägg. Jag har lagt till en hel del tillägg! En lista kommer senare. [Uppdatering: Min lista med WordPress-tillägg]

Jag har valt att använda Thematic Theme Framework även om Nikke Lindqvist varnat för vissa SEO-nackdelar. Men såhär i uppstarten så känns det inte så allvarligt och då jag även baserat Järna Kommunikations blogg på Themantic så känns det relevant att lära sig åtgärda felen. Får se om jag senare testar Thesis WordPress Theme om flera av dom bloggar jag läser valt att använda. Hur som helst ska jag inte sitta och lägga fritiden på att designa ett eget WP-tema i alla fall, nej här på denna bloggen ska jag försöka fokusera på att testa alla kul grejer i form av tillägg och innehåll.

Lämna ett svar