Nu har jag ju skaffat mig denna lekplats där jag kan testa hur många wordpress-tillägg jag vill. För att se hur mycket bättre ett redan bra bloggverktyg kan bli. Och jag måste säga att det har blivit en hel del tillägg till WordPress som jag nu har installerat. Jag började med att lägga till några som jag använt på andra bloggar och sedan gick jag vidare till Jardenbergs lista över tillägg (och här, och här), sedan därifrån vidare till Niclas Strandhs på Deepedition, Gunnars på gunnar.se och Gustav Holmström. Flera listor ska jag kolla vid ett senare tillfälle.

[ Uppdatering 29 juli: Nu har också Simon Sundén publicerat en lista med WP-tillägg värd att ta en titt på. ]

Självklart har jag inte installerat alla tilläggen som är med på deras listor från 2008, bara dom som känns relevanta och som fungerar med WordPress 2.8.1 (eller som jag hoppas ska göra det snart..). Ett viktig detalj som jag upptäckte när jag installerade DandyID tillägget var att jag har Social Rank: GULD! Det du ;)

Och hur blir man det då? Jo man är aktiv eller åtminstone registrerad på många sociala tjänster. Här är några av dom jag mer eller mindre använder:
http://www.dandyid.org/beta/rankwidget/user_id/17054

Min ”hela lista” med aktiva wordpress-tillägg ska jag såklart också fixa så småningom, eller vänta nu, var det inte någon plugin som skulle fixa den biffen? Jo såklart! Nedan kan du se den av tillägget ”Plugins List” skapade listan.

Mina aktiva WordPress-tillägg: [plugins_list]

Lämna ett svar