Här är några av de intressen och projekt som engagerat mig genom åren.

Skatespot.se skateparksguiden

60 skateparker och skatehallar tillagda sommaren 2020.

102 % fler besökare 2020, jämfört med 2019.

Sajten Skatespot.se, ett hobbyprojekt jag driver sedan 2011, har vuxit till den mest kompletta skateparksguiden i Sverige. Trafiken till sajten ökar varje år ( +102 % 2019-2020), Q1 2021 ökade antalet användare +72,86 %, jämfört med 2020. Så den får uppenbarligen många skejtare att upptäcka Sveriges många skateparker och skatehallar.

En köpfri dag

I dag pratar alla om hållbarhet och hur vi ska kunna ställa om för att inte drabbas för hårt av klimatförändringar. Relationen mellan vår livsstil och dess miljöpåverkan är något jag funderat mycket på. Dessa frågor har följt mig sedan jag år 2000 började engagera mig och arbeta på frivillig/ideell basis med kampanjen En köpfri dag genom att bland annat starta och driva kampanjens svenska webbplats. Idag driver jag och Göran Hådén bloggen En köpfri dag som handlar om dessa frågeställningar.

♫ Spotifylistor

Musik är gött! Jag startade 2008 bloggen ♪♫ Spotifylistor med några vänner.  Där publicerade vi bra tips kring Spotify, när tjänsten var ny och framför allt många riktigt bra spellistor. Bloggen ligger numera i dvala men jag är fortfarande igång med min rutin att skapa en ny spellista varje månad. Där samlar jag alla nya låtfynd under månaden, bara de bästa låtarna får ligga kvar. Olika musikgenrer samsas. Spellistorna brukar vara uppskattade! Följ mig på Spotify för att ta del av dessa spellistor. Mest prenumeranter har denna spellista med dubstep.

Min skolapp

I denna app för iPhone och Android kunde skolorna visa schema, kalendarium, matsedel, nyheter m.m. Allt i en snygg app, utan inloggning. Min skolapp skapades och drevs (2012-2017) av mig och min vän Andil Dahl, med hjälp av flera fina människor. Målet var att fylla det tomrum som fanns, då alla skolappar släpade efter väldigt mycket. De var obefintliga eller dåliga och fula, det ville vi råda bot på. Appen fick över 40 000 nedladdningar och låg periodvis i topp i kategorin utbildning på App Store. www.minskolapp.se

Lämna ett svar