Gmail vänder upp och ned på spamfiltret och skapar något man kallar för Priority Inbox. Kort sagt så hjälper denna funktion dig att i en strid ström av inkommande mejls se vilka som är viktiga för dig. Så att du kan läsa dom först.

Gmail kollar vilka personers mejl du ofta läser, om du ofta svarar på personens mejl och så vidare, och använder denna kunskapen till att sortera mejlen.

Hörde på Twitter i morse att Gmail skulle släppa en ny viktig funktion i dag, loggade direkt in på Gmail men hittade inget nytt.  Hittade dock detta nu på The Google Apps Blog.

Jag har ännu inte fått Priority Inbox till min Gmail och har därför inte prova denna funktionen så jag kan inte yttra mig om hur väl det fungerar. Men jag är säker på att många där ute sitter och kämpar med inboxen och hoppas att detta kan komma att underlätta.

Kommentarer

Hej Danne. Det är mkt smidigt, nu får separeras alla mina mejlprenumerationer, notifikationer från Twitter osv från alla viktigare mejl från riktiga presoner, det är guld! Gmail var redan innan denna funktion en tjänst jag verkligen rekommenderar.

Lämna ett svar