Hej. Nu har jag varit i sommarmode ett tag. Man kan inte direkt anklaga mig för att ha varit för aktiv här eller på Twitter. Men, jag har hunnit med att läsa en hel del. Bakåtlutad med sand mellan tårna har jag passat på att dyka ner i alla bloggar i min Google Reader, mycket intressant och givande läsning. Kan rekommendera dig (som inte redan gjort det) att börja samla på dina bloggfynd i Google Reader, på sikt skapar du en fin samling med bloggar som levererar massa inspirerande och utvecklande kunskap inom ditt område.

Rekommendation två blir att städa ur din reader ibland :)

Hur som helst. På måndag börjar jag jobba igen. Blev ingen festival för mig i sommar, men, nu är tältplatsen och bussresan till SSWC kirrat. Ser verkligen fram emot det! Nu återstår bara att se vad för väder vi får, jag håller mina tummar för regnfria dagar på Tjärö!!

Lämna ett svar