Några saker som just nu intresserar mig är hur vi skapar en hälsosam och givande digital livsstil. Hur man får till ett lärorikt och inspirerande flöde, har en sund relation till alla sociala medier och appar som är så bra men som samtidigt riskerar att äta upp vår tid och koncentration. Några saker jag testar just nu är att stänga av notifikationer för allt. Alla appar i telefonen, inga iconer på datorn som räknar olästa mejlt eller olästa meddelanden på Facebook.

1. Provar att öka koncentrationen genom att ta kontroll över blippandet och bloppandet. Samt funderar över vilken informationsdiet jag vill ha.

2. Jag påbörjade en kurs på Coursera för en tid sedan, fantastiskt häftigt att man kan välja bland 198 kurser från 33 stora universitet världen över. Så spännande att se vad det kommer att innebära att kurserna görs tillgängliga för alla (med tillgång till internet) i världen då de är gratis.

3. Tittar nyfiket på Memotos blogg och fenomenet lifeblogging och hittade därigenom bland annat Measured Me  om det där med att samla och analysera data om sig själv.

Lämna ett svar