Då och då får jag ”humor”-mejl från kollegor och släktingar. I min värld är dom annars helt utdöda. Dom där breven som alla skickar vidare. Varningar för virus, humormejls eller bifogade presentationer med musik och ”gud så fint det är på vår planet”-bilder med tillhörande må-bra-budskap. Inte för att jag är rädd för virus, men hade vi inte slutat med detta? På något sätt så känns det 90-tal att skicka vidare. Eller?

Kanske är jag bara jävligt fyrkantig. Lika bra att skicka vidare a la 2010. Här kommer dagens roliga mejl:

E-MAIL FRÅN EN ARABISK STUDENT TILL SIN PAPPA

Kära Pappa

Berlin är en underbar stad, människorna är vänliga och jag trivs verkligen här, men pappa, jag skäms lite över att komma till colleget i min äkta-guld Ferrari 599GTB när alla mina lärare och många av mina skolkamrater åker tåg.

Din son Nasser

Min Älskade son

Tjugo millioner US dollar har nyss överförts till ditt konto.
Var snäll och sluta skämma ut oss.
Åk och köp dig ett tåg du också.

Älskar dig. Pappa

Lämna ett svar