Om du är skejtare och bor på överkomligt avstånd från Södertälje så rekommenderar jag en tripp till södertälje skatepark, den ligger bredvid äventyrsbadet Sydpolen i Södertälje (gångavstånd från pendeltåget). Parken är byggd i betong och är riktigt skön. Där hittar du bland annat en pool, rail, låga banks, en mini quarter, en manualpad och curbs i olika storlekar.

I ett tidigare blogginlägg postade jag några bilder på skateparken och det inlägget har varit riktigt välbesökt, även om det bara innehåller bilder på parken som den såg ut innan den hade öppnat, men då lovade jag att jag skulle återkomma med bättre bilder. Nu har skateparken varit igång ett tag och här kommer tio bilder som visar vad du kommer få uppleva på din tripp till den nya skateparken.

En liten varning: På bilderna är det inga åkare, men om du kommer dit en solig dag så kommer det vara tjockt!

Södertälje skatepark

Läs mer om skateparken i Södertälje

Kommentarer

Lämna ett svar